3 af mine julegaveønsker for i år

Børnetøj som gave…

Jeg har, som du måske ved, en niece på ca. 13 måneder. Da hun for lidt tid siden havde fødselsdag, tænkte jeg at den mest oplagte fødselsdagsgave, ville være noget lækkert tøj. Alle børn kan jo bruge tøj og i den lave alder, bliver der brugt RIGTIG meget tøj når der bliver gylpet, svinet, med videre 🙂

Jeg har ikke selv børn, så min viden omkring, hvilket tøj jeg skal vælge, hvad jeg skal være opmærksom på osv. er MEGET lille. Jeg er dog så heldig, at have en veninde der arbejder i en børnetøjsbutik. Så hun fik lov til at være med, til at komme med nogle forslag.

Hun viste mig nogle fine sparkedragter fra blandt andet Ej Sikke Lej og fra 4FunkyFlavours, men hun havde også noget helt nyt, fra et dansk mærke der hedder Popupshop, ligesom butiksfænomenet, hvor man opretter en butik for 2-3 måneder.

Popupshop børnetøj er ikke lige så spændende design mæssigt som EjSikkeLej osv. men PopUpShop skilder sig markant ud, ved at deres børnetøj er økologisk. Jeg fik hurtigt en salgstale om, hvorfor det kunne betale sig at købe økologisk tøj, og jeg måtte da også indrømme at materialet føltes bedre end de andre modeller.

Så valget faldt på økologisk børnetøj fra popupshop og heldigvis faldt det i rigtig god jord ved både min niece og hendes mor 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 af mine julegaveønsker for i år