Sikke en rutchebanetur...

Chokolade fondue, lagkage og forkælelse…

De sidste par dage har jeg bare gået og ventet på at få vores nye lejlighed. Det har været nogle dage, hvor jeg slet ikke har kunnet tage mig sammen til at lave noget specielt, da jeg hele tiden sidder og tjekker mailen for at se, om jeg kan hente nøglerne.

Jeg HADER at vente i uvidenhed og det giver en irriterende følelse af stilstand, som jeg ikke er særlig god til at håndtere.

Heldigvis har jeg da en dejlig kone, der valgte at ændre dagen til det bedre 🙂

Ved middagstid satte vi os derfor ned på en café, hvor vi fik en nogenlunde burger, de fås desværre ikke særlig gode i Sønderborg, hvorefter vi går en dejlig lang tur.

Da vi nærmer os aften tid, går hun en tur ud for at købe ind. Hun kommer hjem med en tung pose, og jeg får besked på at ligge mig i sengen og kigge væk. (Vi bor lige nu på ca. 25 kvm, så der er ikke meget plads). I gang går hun så med at kokkere. Først får vi en hurtig og billig omgang biksemad. Ikke noget specielt, men det skulle bare være lidt nemt oven på middagens fornøjelser.

Efter aftensmaden kommer der tre fade frem. Et med jordbær, et med banan og æble stykker og et fad med smeltet chokolade! Mums… 🙂

Jeg har en stor kærlighed til chokolade, så denne chokolade fondue sad lige i skabet. Vi hygger os og nyder denne “dessert” mens vi ser en film (Larry Crowne). Jeg tror herefter aften hyggen er ved at have nået sit klimaks, men vi skal nu ud at gå en tur.

WOW! Det er først og fremmest utrolig mørkt og koldt udenfor, men det der virkelig slog benene væk under mig var stilheden og den fuldstændig klare himmel! Der var stjerne OVERALT. Sikke et flot syn vi fik os, og en kanon hyggelig gå tur langs havnen. Det kan klart anbefales at gå ture omkring 22 tiden en Søndag aften. Der er ingen mennesker langs og stilheden i byen er total. Det er lidt surrealistisk men virkelig fedt!

Da vi kommer hjem, tænker jeg selvfølgelig, at det måtte være det. Men nej… Fandme om hun ikke havde bagt lagkagebunde og i et snuptag fik hun vendt en jorbærmousse sammen. Hjemmebagte lagekagebunde med jorbærmousse er simpelthen bare for lækkert. Det blev godt nok kun til et lille stykke, men så har jeg også lagkage til imorgen 😉

Alt i alt, en dag ud over det sædvanlige og en utrolig hyggelig aften! Nu håber jeg så bare, at vi får lejligheden i morgen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en rutchebanetur...