Ikke alle rejser starter lige godt...

Det er godt nok svært at stå for…

Jeg er simpelthen ved at få en depression over, hvor dårligt det danske sommervejr er lige nu. Vi har haft en uge med godt vejr, resten af tiden har det været koldt, regnfuldt og blæsende…

Jeg gider det ikke mere, men hvad kan vi gøre ved det?

Jeg begyndte at kigge lidt efter en billig afbudsrejse til syden. Jeg kunne så godt tænke mig lidt sol, varme og et par lækre spanske fyre.

Det triste er at der faktisk er rigtig mange afbudsrejser til Spanien lige nu, men i og med at jeg er studerende er pengene ikke det der er mest af og jeg har desværre ikke været god nok til at spare op i løbet af det sidste års tid. Jeg har prioriteret at købe tøj og gå på café og det fortryder jeg ærlig talt lidt lige nu, men sådan går det.

Jeg kan i det mindste se frem til uge 28, hvor jeg skal med familien til Paris. Ikke at paris er en sommer destination, hvor jeg kan ligge og sole mig, men det kan da kun være bedre en det danske vejr lige pt.

J

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke alle rejser starter lige godt...