Det er godt nok svært at stå for...

Et stort ønske…

Har du, ligesom jeg, lagt mærke til at hver gang du ser en amerikansk film eller dokumentar, så har 99% af alle medvirkende super hvide tænder? Som i, at det altså ikke kun er de godt betalte skuespillere men også tilfældige mennekser der bliver interviewet i en dokumentar.

Jeg er simpelthen noget så misundelig. Mine tænder er nemlig slet ikke så hvide som deres. Ikke at mine tænder er helt gule eller lignende, men de er heller ikke skræmmende hvide og det kunne jeg godt tænke mig de var.

Jeg har i lang tid afprøvet forskellige tandpastaer der skulle give et hvidere smil… You wish… Der er ingen forskel overhovedet og jeg har altså udelukkende brugt de tandpastaer de sidste 3-4 år. Jeg har så søgt lidt på Google for at finde et svar på, hvorfor amerikanere kan have så hvide tænder, når vi andre ikke får det.

Det viser sig, at der er nogle kraftigere blegemidler i de fleste amerikanske tandpastaer, der er med til at blege tænderne. Desværre for os danskere, så er disse midler forbudt i Danmark og vi må derfor nøjes med gullige tænder.

Det passer jo så ikke helt, for i dag kan det faktisk lade sig gøre at købe blegemidler i detailhandlen. Mit store problem er, at jeg ikke tør bruge dem. Jeg er simpelthen bange for, hvordan resultatet bliver og, bange for bare at kaste penge ud af vinduet, hvis det ikke virker som ønsket.

Jeg har derfor været i kontakt med min tandlæge i Tarm. De udføre nemlig tandblegninger og resultatet skulle altså være noget bedre når man fik det lavet på en klinik. Prisen er selvfølgelig også en helt anden. Jeg forventer at skulle give omkring 2.500-3.000 kr! Spørgsmålet er så, hvorvidt jeg ønsker at bruge så mange penge på det.

Jeg tænker at et forsøg med “hjemme-tandblegning” kunne være første step, men jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om din erfaring, hvis du da har nogen? Jeg er godt nok i tvivl om, hvad jeg skal gøre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er godt nok svært at stå for...