Tænker du også for meget? Her er et hurtigt tip!

Jeg er begyndt til mindfulness

Jeg har på det seneste været en smule stresset over alle de ting der skal være styr på. Min økonomi er ikke i top og jeg begynder snart at studere, hvilket lægger et yderligere pres på mine skuldre.

Jeg har prøvet flere forskellige ting for at få lidt mere ro på. Ja jeg har endda været ude at løbe hver anden dag, men det gav mig bare  ikke nok “overskud”.

Jeg snakkede med en psykolog omkring det, i forrige uge og hun anbefalede mig at jeg lånte en mindfulness bog på biblioteket, skrevet af Henning Daverne. Det gjorde jeg så og jeg syntes det lød meget interessant. Da mit lægehus samtidig tilbød 10 gange gratis mindfulness kursus, så skyndte jeg mig at tilmelde mig.

Nu har jeg været til de to gange og jeg syntes allerede nu at det er fantastisk. Jeg har meget svært ved at opnå en ro jeg burde, men jeg kan tydeligt mærke at jeg får noget ud af, at gå til mindfulness. Jeg får den følelse i kroppen, som man får når man har grædt i mange timer og til sidst er blevet afklaret med det man har grædt over. Den der følelse af, at have smidt nogle “psykiske kilo”.

Jeg kan da godt mærke, at jeg et par dage efter mindfulness timerne er nede i samme triste spor, men jeg tror på det nok skal blive bedre. Det er i hver fald rigtig godt for mig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænker du også for meget? Her er et hurtigt tip!