Børnetøj som gave...

Jeg er forelsket i norske hytter

Jeg er født og opvokset i Norge og kom først til Danmark som 7 årig. Jeg har over halvdelen af min familie bosat i Norge og derfor hænder det også, at jeg selvfølgelig tager op og besøger dem. 

Jeg var deroppe fra d. 26 december og helt indtil d. 9 Januar. Her brugte jeg et par dage sammen med familie, hvor vi sad og hyggede, var ude at gå ture, spillede spil, spiste lækker mad og bare nød hinandens selskab. Men når man er langs i så mange dage, så kan man godt mangle lidt mere indhold, end bare at sidde “derhjemme”.

Da min onkel, der er entreprenør, så kom og spurgte om jeg ville med ham på arbejde den ene dag, så slog jeg til. Det var ikke en normal arbejdsdag, han havde bare lige nogle ting han skulle ordne.

Han er igang med at bygge en rigtig lækker bjælkehytte i tre etager i Lillehammer. Et fantastisk flot sted! Vi startede med at tage op og kigge på hans hytte. Den ligger ca. 75 minutters kørsel fra, hvor vi boede. Da vi kommer derop viser han mig rundt, hvorefter der ankommer nogle håndværkere som han lige sætter igang. Hytten var helt fantastisk, men jeg kunne desværre kun få lov til at se de to nederste etager. Trappen op til den øverste var ikke blevet bygget endnu. Men hvis jeg havde lyst, kunne jeg tage med ham ud og kigge på den. Fabrikken der lavede trappen, lå nemlig på turen hjem.

På vej hjem stopper vi ved Trappefabrik.no, hvor jeg får lov til at se den trappe som han har bestilt. Det er en super flot trætrappe lavet i lyst træ, matchende til bjælkehyttens farver. Den er selvfølgelig også lavet i meget tykt og flot træ, der får de danske trapper til at ligne små skrøbelige konstruktioner.

Efter vores besøg hos trappefabrik tager vi ind til Oslo Centrum, hvor vi mødes med mine fætre og kusiner og, hvor vi nyder et dejlig måltid på Peppes Pizza. Skal du nogensinde til norge, så besøg Peppes Pizza. Det smager SÅ godt, men prisen er også derefter…

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnetøj som gave...