Jeg er begyndt til mindfulness

Jeg har købt mig selv en gave :-)

På Fredag tager jeg på en kort lille campingtur weekenden over. Selvom det kun er et par dage, har vi alligevel valgt at vi vil gøre det helt ud. Vi har derfor lånt en campingvogn, et fortelt, nogle behagelige møbler og så har vi selvfølgelig også været ude og investere i lidt udstyr. Vi har blandt andet købt en lille Weber Q1000 gasgril, så vi kan stege et par ringeriderpølser 🙂

Jeg har været meget på camping i mine yngre år og jeg elsker følelsen af at komme lidt væk hjemmefra og nærmest være udenfor i døgndrift. Når min kæreste og jeg er på ferie, står den altid på 100% hygge. Det er med gril hver aften, nogle spil yatzy, chips og dip og nogle interessante blade.

I år går turen til Hvidbjerg Strand Camping i Blåvand. Vi har været der en gang før og elsker den campingplads. Selve blåvand by er ekstrem kedelig, men vi elsker at gå langs vesterhavet og lede efter rav.

Jeg glæder mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er begyndt til mindfulness