Jeg har købt mig selv en gave :-)

Karma

Jeg har aldrig været religiøs. Det siger mig ingen ting og jeg har VIRKELIG svært ved at tro på, at de skulle sidde en gud og bestemme, hvad der er ok eller ej. Men noget jeg virkelig tror på, er energier eller Karma. 

Jeg har flere gange oplevet, at når jeg gør noget godt for andre mennesker, så kommer det tifoldigt igen og det er oftest de mindste ting der skal til.

Bare det at smile til hinanden, give hinanden positive oplevelser og glæder, hjælpe en person i nød og lign.

Jeg så sidste dag en, der på facebook skrev, at han havde mistet et familiemedlem og nu manglede de en oversigt over, hvad de alt skulle huske at afmelde af abonnementer med mere. Jeg har tidligere stået i sådan en situation og valgte derfor at kontakte vedkommende og fortælle ham, at han burde kontakte en Scharfes bedemand i Odense, da hun ville være i stand til at hjælpe ham med en liste over, hvad der skal afmeldes.

Det gjorde han og jeg fik den største tak jeg nogensinde har fået og det rørte mig utrolig dybt. Noget så simpelt, som at bruge 20 sek på at svare på en facebook besked, betød at jeg havde hjulpet ham og hans familie med at komme nemmere igennem en svær tid.

Prøv at tænk over, hvor meget glæde du kan sprede, ved bare at bruge en lille smule tid engang imellem. Smil til kassedamen, hold døren for personen bag dig, smil til folk på gaden. Verden kan hurtigt blive et negativt sted at være, men en lille smil kan få os langt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har købt mig selv en gave :-)