Chokolade fondue, lagkage og forkælelse...

Lang tid siden…

Det er efterhånden et stykke tid siden jeg sidst opdaterede min blog, hvilket jeg beklager meget. Jeg har simpelthen haft så meget at se til, at tiden bare ikke har været til det. Hvad er der sket siden sidst? Først og fremmest har jeg fået ordentlig gang i min webshop, hvilket kræver RIGTIG meget tid. Det er ikke bar sådan, at starte en webshop…

Jeg har desuden fået et “fritids” job, hvilket tager endnu mere af min tid og sidst men ikke mindst, så har vi bare været til så mange begivenheder de seneste par måneder, så fridage er virkelig en sjælenhed lige for tiden.

Da min kones søster er gravid, hvilket altid er en god grund til en fejring og samling af familien, blev vi igår inviteret på et nyt eventyr. Trods en stor frygt og uvidenhed, hvad angår internettet og teknologi, så har hun valgt at få leveret brunch til hendes hjem gennem madportalen Vitam.dk. Tror du jeg fik et chok da hun fortalte dette?

I dag fik vi så langt om længe bil igen… Siden vi tog til Mallorca har vi ikke haft bil. For nogle er det ikke noget problem, men her hvor vi bor betyder det, at transport kræver et stort logistisk arbejde og ventetider på op til 2 timer hver vej…

Det er skønt at have bil igen og det åbner op for helt nye muligheder for os igen. Ikke længere noget med at skulle tage offentlig transport og være “begrænset”. Nu kan jeg faktisk besøge mine forældre om søndagen, hvor busserne har valgt ikke at køre! Når… Det blev til en MEGET kort og hurtig update/forklaring. Jeg lover at jeg snart vender tilbage på fast basis og skriver nogle lidt dybere og meningsfyldte indlæg. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade fondue, lagkage og forkælelse...