Nyt fritidsprojekt

Mit drømme hjem – Part 1

Jeg har en hel klar forestilling omkring, hvordan mit hjem skal se ud, eller det vil så sige, at jeg har en hel klar forestilling om, hvad mit hjem skal indeholde! 🙂

Jeg er nemlig noget af en detalje freak og jeg har lægger rigtig meget mærke til, hvad de enkelte ting gør ved mig og mit humør.

Jeg har derfor lavet en lille serie omkring, nogle af de produkter/ting jeg skal have i mit hjem, når jeg engang slår mig ned.

Stor og bred mørk trætrappe med LED lys.

Jeg elsker mørkt træ. Det giver en super hyggelig stemning til et hjem, ligesom en stor og bred trætrappe også gør det. Jeg mindes så mange oplevelser, hvor jeg har siddet med min familie/venner og snakket på en trappe. Det er som om det bare er den idéelle samtale plads. En trappe er lidt at sammenligne med en vej. Det er der trafikken bare skal flyde, men netop det, syntes jeg gør den til et spændende sted at opholde sig.

Jeg drømmer derfor om en stor og bred trætrappe i mørkt træ. Selvfølgelig med et lidt moderne design OG med indbygget LED lys der oplyser trinene i flot varmt hvidt lys om aftenen.

Lidt ligesom den ligeløbstrappe du kan se her. Den skal bare være ca. 3 gange så bred og i mørk farve 🙂

Gulvet skal også være mørkt træ

Gulvet omkring trappen skal selvfølgelig også være i mørkt træ og med gulvvarme! Jeg hader simpelthen koldt gulv, især når det er en eller anden form for flisegulv… Jeg skal have ægte, tykt trægulv i den flotteste mørke farve, så det matcher med trappen i entréen.

Stor massiv trædør!

Jeg arbejdede i ca. 1 uge for Post Danmark som omdeler. Min store “succes” som omdeler skal vi ikke ind på. I korte træk kunne jeg bare ikke affinde mig med den sure tone og “ligegladhed” som jobbet krævede. Et af de steder jeg afleverede post, var på et kontor hos et af de største firmaer i Danmark. Jeg vil ikke komme ind på, hvilket firma det var, men det er ved nogle folk der har MASSER af penge. Det afspejlede deres “kontor” virkelig også! De havde omdannet en STORE tre etagers villa til et kontor med den flotteste udsigt på en bakketop.

Nå nok om huset… Døren udefra og ind i Entréen har nok været lige over 3 meter høj og i MASSIVT mørkt træ. Er du gal den var flot og lige i stil med, hvad jeg ønsker mig i mit drømme hus.

Så for at runde op:

Entréen skal bestå af:

  • En kanon, flot og massiv trædør i mørkt træ.
  • Mørkt, ægte trægulv.
  • En MEGET bred trætrappe op til 2 sal også i mørkt træ og med indbygget lys.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fritidsprojekt