Kunsten, at elske kunst

Nyt fritidsprojekt

Jeg overvejede for noget tid siden, at gå all in på et nyt fritidsprojekt. Det er ikke fordi jeg har meget fritid til overs, men den tid jeg så endelig har, vil jeg da gerne bruge på noget mere fornuftigt end at se tv.

Med min industritekniker uddannelse og en generel nysgerrighed, har jeg valgt at arbejde videre på en hus og have hjemmesider jeg startede for ca. et år siden. Meningen med siden er, at jeg vil lave en lang række guides til hus, have og familie interesserede mennesker. Det kan være alt fra “Sådan planter du en græsplæne” til en specifik artikel om Fatboy lamper til en produkt som f.eks. denne espressomaskine test som jeg arbejdede på sammen med to partnere gennem en lille måneds tid.

Som du måske kan se og høre, så har projektet været på vej et lille stykke tid, og nu skal det altså være! Jeg prøver at alliere mig med nogle dygtige eksperter indenfor hvert deres område. Jeg vil derfor primært skrive om teknisk udstyr og gør det selv projekter, hvor min kone f.eks. vil skrive om madlavning og køkkenudstyr. På den måde skulle artiklerne gerne blive af en lidt højere kvalitet. Det håber jeg da! 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten, at elske kunst