Så kom jeg på Bloggersdelight

Så kom jeg på Bloggersdelight

Hej.

Da dette nu er det første indlæg jeg kommer til at udgive på livingyourlife.bloggersdelight.dk, vil jeg starte med at fortælle lidt om mig selv.

Jeg er en 22 årig iværksætter der går meget op i at udleve mine drømme. Som du nok kan forestille dig, så er det ikke særlig populært at komme og sige til sine forældre og bedsteforældre at man vil bo i Spanien, og leve af en indtjening via internettet.

“Forestil dig at bo i en lækker lejlighed/hus nede tæt på stranden og hver dag kunne stå op til en skyfri blå himmel, at tage til stranden når man ønsker det, shoppe når som helst og nøjes med at arbejde nogle få timer om dagen.”  

Mine forældre var ikke synderligt begejstret for min idé, ja det var faktisk de færreste i min omgangskreds der syntes det var en god idé.

Jeg skulle tage en videregåendeuddannelse og få et ordentligt arbejde. Jeg var jo skide god i skolen og fik kanon gode karakterer…

Ser du, mit problem er at jeg ikke gider leve det traditionelle liv med et 8-16 arbejde. Jeg gider ikke leve mit liv på baggrund af noget jeg IKKE gider. Jeg har forfanden kun et liv og jeg skal sørge for at udnytte det 100%. Dertil så har jeg altid gået og haft en iværksætter drøm.

På det tidspunkt jeg fortæller mine forældre dette, har jeg arbejdet med online markedsføring i ca. 1 år og jeg havde ca. 2 år tilbage af min uddannelse. ( 5 årig – kombination af en erhvervs og en gymnasial.)

De næste ca. 1½ år arbejdede jeg alt, hvad jeg kunne med online markedsføring ved siden af min skolegang. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at blive bedre og bedre indenfor faget.

Med et halvt år tilbage af min uddannelse kan jeg godt se, at på trods af mine anstrengelser, så kan jeg ikke leve af min online indtægt indenfor de næste 6 måneder. Jeg var dog stadig super opsat på, at jeg skulle til Spanien. Drømmen eksisterede stadig, men den skulle tilpasses lidt for at det kunne fungere.

Jeg går derfor på linkedin for at lede efter et spændende job i Spanien. Jeg falder heldigvis over en jobannonce fra et engelsk rejsebureau (lowcostholidays.com) som ledte efter en dansk online markedsføringsansvarlig til at arbejde for dem på Mallorca, Spanien.

Jeg vendte hurtigt idéen med min kæreste og vi blev enige om at jeg skulle sende en ansøgning afsted. Som sagt, så gjort… To dage efter fik jeg et afslag på min ansøgning.

FUCK!!!

I min ansøgning havde jeg skrevet, hvad jeg “forventede” af løn og jeg havde sat den til 3.000 euro i måneden. Det var, hvad jeg var vandt til at få i forbindelse med min uddannelse og jeg håbede da på det samme, da jeg nu skulle ned og have en noget vigtigere rolle. Men sådan skulle det ikke være.

Jeg sendte en ansøgning afsted endnu en gang, denne gang med et mindre beløb…

Et par dage efter havde jeg en jobsamtale med mine to, forhåbentlig kommende, chefer. Interviewet gik kanon godt, selvom der var lidt tekniske problemer og, at jeg var en smule nervøs, da det var første gang jeg havde et interview på engelsk.

Jeg blev kaldt til endnu en samtale, denne gang med deres chef. En dag og et telefonopkald senere fik jeg en mail…. Jeg havde fået tilbudt jobbet!

Jeg sagde selvfølgelig ja og rejste efter min uddannelse til Mallorca med min kone. (Vi nåede lige at blive gift 6 dage inden afrejse…)

I dag er jeg igen kommet tilbage til Danmark. Jeg er blevet en KÆMPE oplevelse rigere og jeg glæder mig allerede til mit næste eventyr. Men nu har du fået en meget kort gennemgang af, hvem jeg er og, hvad jeg har foretaget mig.

Har du spørgsmål skriver du selvfølgelig bare. Der skal nok komme mere uddybende indlæg senere hen 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom jeg på Bloggersdelight