Dette års pakkekalender

Sådan lever du op til din partners forventninger i sengen

Jeg blev for nyligt bedt om, at aflevere en artikel omkring parforhold og det pres der kan være. Jeg valgte at tage en vinkel omkring parforhold og presset med at leve op til hinanden seksuelt. Jeg har afleveret opgaven og fået den igen med et pænt 7-tal, så nu kan jeg endelig uplaode den her på bloggen. Hvad tænker du om den?

Rigtig mange forhold går ofte hurtigt i vasken, fordi man ikke for snakket ordentligt sammen. Det kan være, at man har nogle forventninger i sengen, som man aldrig rigtigt får snakket om. Det kan også være fordi, ens partner aldrig kan leve op til dem. Det fører enten til et dårligt sexliv i parforholdet eller i værste tilfælde et endt parforhold. Derfor er det vigtigt, at man husker at få snakket sammen og prøver at leve op til de forskellige forventninger fra partneren i sengen. Her under har vi skrevet nogle råd til, hvad både dig og din partner kan gøre.

1. Snakke sammen og åbne op 

Noget at det første man kan gøre er at få snakket sammen. Hvis i ikke snakker med hinanden om forventningerne, kan partneren ikke vide, om han/hun skal gøre noget anderledes. Derfor er det utroligt vigtigt at åbne op over for hinanden. Når i tager skridtet og får snakket sammen, er det også meget vigtigt, at partneren lytter godt efter. Dette gælder for stort set alle samtaler i et parforhold, men det gælder specielt for dette. Da det er noget meget intimt, er det vigtigt, at man lytter, forstår og ikke gør grin med det.

2. Bevis og prøv

Det næste skridt i kan gøre er at bevise, at i har lyttet efter hinanden. Det kan i kun gøre ved at prøve jer frem. Hvis i ikke prøver, vil i hurtigt få følelsen af, at der ikke er blevet lyttet godt nok. I kan også prøve at guide hinanden i sengen, så i altid kan få nemmere ved at til det perfekte resultat. Det er altid en god idé at have en masse tålmodighed. Ofte får man ikke det perfekte resultat, første gang man prøver. Derfor er det vigtigt, at i ikke giver op efter den første gang. Så længe i prøver, vil i komme tættere på det perfekte resultat.

3. Udvid din horisont 

Da alle mennesker er forskellige, kan man også have nogle forskellige lyster og forventninger til hinanden i sengen. Hvis jeres parforhold skal fungere, bliver i derfor nødt til at udvide jeres horisont. Det kan være, at jeres partners forventninger i sengen er meget anderledes, end noget i selv umiddelbart har lyst til. Selvfølgelig skal man ikke altid gøre, hvad man ikke har lyst til. Men i et sundt parforhold er det vigtigt, at man kan gå på kompromis for hinanden. Her i blandt også et nogle kompromiser i sengen. Undlad at afvise din partners ønsker og forventninger med det samme, men prøv at gå på kompromis og prøve det. Nogle gange kan man være heldig, at man finder noget nyt, man rigtig godt kan lide.

4. Gør noget ekstra

Nogle gange kan partnerens forventninger være en del anderledes og meget højere, end man lige forventede. Hvis du gerne vil gøre din partner ekstra glad, kan du prøve at gøre noget ekstra for ham/hende. Hvis din partner eksempelvis har nogle forventninger og ønsker i sengen, der inkluderer sexlegetøj, kan du prøve at gøre noget ekstra der. Du kan eventuelt prøve at finde noget sexlegetøj, der matcher de forventninger. I kan også prøve at finde sexlegetøjet sammen, så i er sammen om det. På den måde kan i være sammen om noget nyt, som samtidig kan pifte jeres parforhold ekstra meget op.

Ved at prøve nogle af disse råd, kan i hurtigere leve op til jeres partners forventninger i sengen og endda også ende med at få et meget bedre og stærkere parforhold i sidste ende. Jo stærkere jeres parforhold er, jo længere tid kan i også forvente at blive sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette års pakkekalender