En kæreste/kone dag

Sikke en rutchebanetur…

Siden min kone og jeg kom hjem fra Mallorca, har vi været så heldige at vi har kunnet bo ved noget familie. Sådan kan vi selvfølgelig ikke blive ved med at leve, så vi har de sidste par måneder været på boligjagt, eller nærmere lejligheds jagt.

Vi har fundet en fin lille lejlighed i Gråsten (6300) på ca. 50 Kvm med en hems på 10 kvm, som vi har sagt ja til, så vi kan flytte ind den 1. april.

I Lørdags fik jeg så en mail fra vores udlejer om, at lejligheden allerede var klar til indflytning. Nøglerne lå i lejligheden og døren var ulåst, så vi kunne gå i gang med det samme. Det var jo en KANON GOD nyhed. Vi glæder os sådan til at få vores eget sted igen, så vi fik med det samme pakket nogle ting, købt en masse rengøringsmidler og lånt en bil. Ca. 2-3 timer efter den email, står vi ude ved lejligheden. Der er bare et problem…

Døren ind til opgangen er låst og vi kan ikke komme ind uden nøgler.

For at gøre situationen endnu værre, så var ingen af vores kommende naboer hjemme, så ingen kunne lukke os ind… ØV! På dette tidspunkt er klokken omkring 19:30 og vi venter en lille halv times  tid, for at se om nogle af naboerne skulle komme hjem…. Det skete bare ikke.

Vi prøver lykken dagen efter…

Omkring middagstid dagen efter, er vi igen på vej mod Gråsten. Denne gang er en af vores naboer på vej ud af døren, så vi kan lige nå at komme ind, inden den lukker. Fulde af forventninger går vi op ad trapperne, op mod lejligheden….

ØV!!!

Lejligheden er under ingen omstændigheder klar til indflytning. Døren er sparket ind, låsen brudt op, ledninger hænger ud af væggen og der er ingen nøgle.

Vi kører derfor hjem igen og kontakter vores udlejer. Han har desværre talt forbi de ansvarlige for lejligheden, hvilket kan ske for os alle, men det betyder så selvfølgelig at lejligheden ikke er klar til os endnu…

Han ville dog prøve, at få den færdig til weekenden, så nu krydser vi fingrer endnu en gang. Det kunne nu være fantastisk at kunne flytte næste weekend!

Det var så nedturen, hvor er opturen?

Jo, Søndag fra 10-15 var vi på messe, hvor min kone havde fået et bord, så hun kunne reklamere for, og sælge lidt, puslespil. Dagen gik virkelig over alt forventning. Der var rigtig meget interesse i hendes projekt og det blev til den største ordre mængde indtil videre. Vi sad selvfølgelig med en super fed fornemmelse i maven. Det vi har kæmpet for i ca. 4 måneder, viste sig endeligt at give lidt tilbage!

Nu er den nye uge begyndt, og det bliver spændende at se, hvor den tager os hen!

Glædelig Mandag! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kæreste/kone dag