Så kom jeg på Bloggersdelight

En kæreste/kone dag

Som iværksætter oplever jeg at dagene flyder sammen… Jeg kan ikke holde styr på, hvorvidt det er Mandag, Torsdag eller Søndag… Jeg går i seng klokken 01-03 om natten og står op klokken 09-10 om morgen…

Selvom det er utrolig spændende at være iværksætter, så tager det også kræfter, især i forhold til familielivet. Nu har min kone og jeg heldigvis ikke børn endnu, men bare det at finde tid til hinanden kan være svært.

Vi sidder godt nok og arbejder sammen dagen lang, men at arbejde sammen er bestemt ikke det samme som at være kærester. Derfor prøver jeg virkelig at finde tiden og roen til det engang imellem. I dag var en af disse dage.

Min kone startede i dag en webshop som vi har arbejdet på de seneste to måneders tid, så vi havde selvfølgelig store forventninger til, hvad der skulle ske både i forhold til salg men også i forbindelse med fejringen.

Derfor var vi i dag ude at spise på Jensensbøfhus, uden mobiltelefoner eller andet forstyrrende teknologi. Det var super hyggeligt og tiltrængt. Vi kunne selvfølgelig ikke lade være med at snakke om vores forretning, men vi fik heldigvis snakket om meget andet også. Vi fandt blandt andet ud af, at om ca. 3 måneder har jeg brugt 25% af mit liv med min kone! Nu er jeg jo kun 22 år, så der skal ikke så meget til endnu, for at manipulere sådan en statistik, men det er alligevel lidt sjovt at tænke på. Hvad der imponerer mig endnu mere er, at vi selv efter lidt over 5 år, kan snakke og snakke og snakke… Vi keder os aldrig med hinanden, vi har ikke store skænderier og vi har altid noget at snakke om! Det er fantastisk og jeg nyder det virkelig meget. Nu lyder det selvfølgelig meget rosenrødt og vi har da selvfølgelig også nogle negative perioder, men slet ikke som jeg oplever mange andre har.

Jeg elsker livet som iværksætter og kæreste! Også selvom det virkelig kan være hårdt til tider.

Imorgen står den igen på arbejde fra morgen til aften. Skal blandt andet have skrevet en masse indhold til webshoppen, som stadig har nogle små ting som skal rettes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom jeg på Bloggersdelight