Ting der gør livet med slidgigt lide nemmere

Fødselsdagsgaver!!!

Det tog godt nok lang tid, men nu oprinder dagen snart! Dagen hvor jeg endnu en gang bliver fejret, familien samlet og jeg modtager gaver!

Jeg elsker at have fødselsdag. Det er så hyggeligt at invitere familien forbi til boller og kage, sidde og mindes gamle tider og ikke mindst modtage gaver.

Jeg må indrømme, at i takt med at jeg er blevet ældre, er gaverne begyndt at fylde mindre og mindre, hvilket måske er heldigt nok. Jeg husker, hvordan jeg også fik gaverne når mine søskende have fødselsdage da vi var mindre, for jeg følte mig så snydt når de fik gaver og jeg ikke gjorde… 🙂

Ønskerne har også ændret sig en del – Fra barbiedukker og malebøger til møbler og børnetøj…

I år står ønskerne på:

  • Et vitrineskab fra Nordal
  • En puslepude
  • En ny kaffemaskine
  • Ventetøj – Mine mave er efterhånden nået en størrelse, hvor jeg har brug for nyt tøj.
  • Tre pyntepuder som jeg fandt i Jysk.
  • Børnetøj – Kan man få for meget børnetøj?

Jeg er spændt på, hvad familien finder på.

Originalt havde jeg ønsket mig en storbysferie til Berlin, men siden jeg blev gravid har jeg haft det så skidt, at lægen gav mig forbud mod at rejse… Jeg vil så sige, at efter jeg har fået det skidt er min rejselyst også forsvundet ud af vinduet.

Jeg væbner mig med tålmodighed og glæde – Kun 3 dage endnu!

Hurtigt spørgsmål: Jeg har i takt med at jeg er blevet ældre, haft svære ved at finde på ting at ønske mig. Med julen veloversået (jeg er stadig i julehumør!) er jeg spændt på at høre, hvad du har af ønsker i år. Både i forbindelse med julen, men også din seneste eller kommende fødselsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der gør livet med slidgigt lide nemmere