3 fashion forårs favoritter

Ting der gør livet med slidgigt lide nemmere

Der er ikke nogen tvivl om at et liv med slidgigt er besværligt. Heldigvis findes der efterhånden mange hjælpemidler, der kan gøre dit liv med slidgigt lidt nemmere.

Smertestillende

Hvis du lider af slidgigt og i perioder oplever smerter, så kan du med fordel bruge glucosamin, som er et lægemiddel, der kan være med til at lindre smerter og symptomer ved let til moderat slidgigt.

Hjælpemidler i hjemmet

Der findes mange forskellige hjælpemidler til hjemmet, der er designet med store greb, så det er nemmere at gribe om, hvis du har slidgigt i fingre og hænder.

Mange hjælpemidler kan findes på apoteket, her kan du blandt andet købe bestik og redskaber, der kan hjælpe dig med at åbne flasker og glas.

Også på badeværelset er der hjælp at hente, brug en børste med langt skaft, så du ikke behøver at bukker dig og lignende. Man kan i øvrigt få en eltandbørste med ekstra stort greb, så det er nemmere at styre den og derved få børstet dine tænder ordentligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 fashion forårs favoritter