Sådan bliver du nemmest gravid

Elevationsseng eller Continental?

Hvornår bør man vælge det ene fremfor det andet, og hvorfor? Det er et spørgsmål mange stiller sig i forbindelse med deres køb af ny seng. Vi har taget et kig på hvad der bør være afgørende når du går og leger med tanken om at opgradere dit vigtigste møbel.

Facts – Hvad er en Continental Seng?

En Continental seng er opbygget af flere lag sammenlignet med eksempelvis boxmadrasser eller almindelige sengerammer med madrasser. Nederst har man 2 boxmadrasser med enten skum eller fjedre som affjedring, dernæst finder man springmadrassen som er hvor den egentlige komfort i sengen stammer fra, og afslutningsvist finder man så ved de fleste modeller en topmadras.

Først og fremmest er det en god ide at afstemme hvad man har af forventninger til sengen, såvel som hvor meget man har lyst og mulighed for at bruge på købet. Hvis du allerede på forhånd har lagt et budget, så er du en lang del af vejen.

Hvis vi sammenligner en almindelig seng med en elevationsseng i samme prisklasse, så vil du altid få en bedre komfort ved at vælge sengen uden motor – af den simple grund at du betaler for komfort, og ikke elektronik.

Så hvornår kan det betale sig at købe en elevationsseng?  Det helt afgørende når man køber en elevationsseng, er at man inden købet finder ud af om man har behov for elevationsdelen.

Hvornår bruges elevationen i en seng?

De mest gængse grunde til at folk vælger en elevationsseng er:

  1. Du har sundhedsproblemer som gør du eksempelvis har brug for at hæve benene i løbet af natten.
  2. Du læser meget i sengen eller ser fjernsyn.

Hvis du ikke kan nikke genkendende til nogen af grundene, så bør du overveje om du reelt har brug for elevationssengen og ikke er bedre stillet ved at vælge en almindelig seng og så få ekstra levetid og komfort.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver du nemmest gravid