Mit drømme hjem - Part 1

Tænker du også for meget? Her er et hurtigt tip!

Inden jeg sætter mig til at nyde fredagen og resten af weekenden, vil jeg lige dele et tip jeg fik i dag.

Jeg har altid været rigtig god til at overveje, ja faktisk alt i mit liv. Tankerne flyver rundt i hovedet og den simpleste lille oplevelse eller drøm, kan hurtigt gå hen og blive en stor uoverskuelig opgave.

Jeg læste dog noget utrolig inspirerende i dag, som jeg helt sikkert ved jeg kan bruge og derfor tænkte jeg, at du måske også kunne?

Det går i bund og grund ud på, at hvis du har en drøm eller sætter dig et mål, så skal du lade være med at tænke så meget mere over det. I stedet skal du som noget af det første, lave noget der konkret får dig tættere på dit mål.

Drømmer du derfor om at rejse jorden rundt i et års tid, så skal du IKKE sidde og tænke alle mulige scenarier igennem, men i stedet skal du sætte dig ned og finde ud af, hvilke lander/byer du ønsker at besøge og, hvad det f.eks. koster at tage derned.

Bare det at du har taget et lille skridt på vejen mod denne drøm, kan som oftest få dig til at holde gejsten. Tager du derimod ikke dette skridt, men tænker du med det samme over alle de regler du alligevel ikke kender til, så har du tabt motivationen inden du i det hele taget er begyndt at planlægge din rejse og du kommer derfor aldrig afsted.

Jeg håber du kan bruge dette lille tip 🙂 Fortsat god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit drømme hjem - Part 1