Lang tid siden...

Mindfulness med Henning Daverne

Jeg har prøvet noget nyt!

For ikke så lang tid siden deltog jeg i et mindfulness “kursus” med ingen ringere end Henning Daverne! Min kæreste har før været til noget mindfulness, men jeg havde ikke rigtigt set pointen i det. Nu har jeg selv prøvet det og hold nu op, hvor er det bare afslappende og dejligt!

Jeg kan kun anbefale dig, at prøve mindfulness, hvis du får chancen for det. Det er virkelig det værd, hvis du kan få dig selv til at slappe nok af.

Hvis du har interesse i det, kan du læse mere om Henning Daverne disse steder:

Nå, det var lige lidt om min VILDE oplevelse med Henning Daverne. Hvad har jeg fået tiden til at gå med den seneste uge?

Jo, jeg var i sidste uge et besøg i hovedstaden for første gang i 6 år! Min bror skulle hentes fra Roskilde Festivalen og min kæreste og jeg besluttede os derfor for, først at tage en tur på strøget, før vi kørte tilbage til Roskilde.

Sidst jeg var i KBH var med en skoleklasse. Som jeg mindedes det, så var luften så ulækker og lugtende i forhold til, hvad vi er vandt til og jeg kan da huske vi var flere der lå syge de første par dage med forkølelses/influenza symptoner.

Det var dog slet ikke dette billede jeg fik af KBH i denne omgang. Trafikken var ikke noget specielt, der var mange mennesker, men det er hvad det er og luften var ikke så dårlig som jeg huskede den. Den er selvfølgelig ikke lige så ren som her ude på landet, men min generelle oplevelse var slet ikke så dårlig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lang tid siden...