Så fik jeg endelig drømmejobbet!

Invester nu noget i dig selv

Jeg hører tit folk brokke sig over, at de ikke må komme på det ene eller det andet kursus. Enten vil firmaet de er ansat i ikke betale, eller også vil kommunen ikke. Ergo er de ikke villige til at udvikle sig.

Lad mig fortælle dig en hemmelighed…

Du er herrer over din egen fremtid. Hvis du har mulighed for at uddanne dig selv f.eks. ved at tage et excel kursus, lære tysk eller måske tage et truck certificat, så har du satme bare at gøre det.

Det er dit eget ansvar at gøre dig selv til noget unikt.

Jo mere unik du er, jo mere uundværlig er du formentlig for en virksomhed, hvilket vil sige du er sikret job i langt længere tid. Jeg lægger personligt 5% af min indkomst til side til selvudvikling hver måned. Det kan være i form af kurser, uddannelser eller bare bøger.

Det behøver ikke engang være relevant i forhold til mit arbejde, for det kan sagtens have en afledt effekt.

Hvis du virkelig ønsker en bedre fremtid, en sikre fremtid, så må du altid fokusere på dig selv og tage ansvar for dit eget liv.

Sæt dig selv det mål, at hver aften når du går i seng, så skal du være klogere end dagen i forvejen. Det bliver du ved at læse en bog om f.eks. økonomi, mindset, selvudvilking eller en biografi. Det kan også være ved at have taget en spansk time på aftenskole. Men du bliver ikke klogere af at se Mig og min mor eller årgang 0. Drop noget af alt dit tv kiggeri og brug tiden på dig selv.

Du bliver klogere, du får et større verdensperspektiv, du bliver mere uundværlig og du vil føle dig som et bedre menneske.

Gør nu dig selv den tjeneste og lad være med at skyde skylden for din manglende udvikling på alle mulige andre. Guess what. Du betyder INTET for dem. De kan ALTID finde en andet der kan erstatte dig. Du skal knokle hårdt og beside en stor viden, for at være nogenlunde sikker på at beholde dit job.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Så fik jeg endelig drømmejobbet!