Et stort ønske...

Så fik jeg endelig drømmejobbet!

For ca. 4 måneder siden gik min arbejdsgiver konkurs og jeg har lige siden knoklet for at få penge på bordet. Jeg vil ikke være en af de “dovne” danskere der bare går på understøttelse/dagpenge. Jeg mener selv jeg er bedre end det og ligeledes mener jeg, at hvis man virkelig vil tjene penge, så kan man tjene penge.

For mit vedkommende betød det, at jeg måtte tage, hvad jeg kunne finde og få. Selvom jeg kommer fra et job med en god stilling og en høj løn, så er jeg villig til at arbejde med noget helt andet, indtil en mulighed opstår igen.

Min første job mulighed opstod, da et lager i nærheden af, hvor jeg bor, manglede en person til at feje, rydde op og hjælpe med pakkeordre. Desværre var dette kun nok til ca. 8 timer i ugen og det bestod primært af weekend arbejde. Dermed var jeg nødt til at finde noget mere. Jeg tilmeldte mig derfor flere vikarbureauer for at stå til rådighed, hvis der f.eks. var en landmand i nærheden der havde brug for en ekstra hånd.

Jeg kan sagtens køre traktor eller lastbil og jeg kan sagtens tage fat. Indenfor tre uger fik jeg et opkald om en mulighed på en går godt og vel 40 minutters kørsel herfra. De havde brug for en vikar over en periode på ca. 3 måneder. Arbejdstid godt og vel 40 timer i ugen.

Jeg tog kontakt og fik muligheden, men lønnen er stadig ikke, hvad jeg var vandt til, så jeg ville gerne bibeholde mine 8 timer i ugen på det lager jeg var tilknyttet samtidig. Efter en god snak med mine nye chefer, fandt vi en fælles løsning som jeg har kørt på indtil i sidste uge.

Her fik jeg nemlig endelig tilsendt en ansættelseskontrakt ved en konkurrent til det firma jeg arbejde ved før. Samme stillingstype og løn som før hen, og nu en arbejdsuge på bare 39 timer.

Det passede heldigvis nogenlunde med, at min periode på gården var slut, så der var ingen sure miner eller lign.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Et stort ønske...